Brede dienstverlening voor bedrijven en non-profit organisaties

VERDER biedt een compleet pakket aan diensten voor zowel profit als non-profit organisaties op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Daarbij kijken onze fiscalisten en accountants goed naar de markten waarin onze klanten actief zijn, ontwikkelingen in de branche, de filosofie en ambities van de organisatie, de actuele financieel-economische wet- en regelgeving etc. Naast controleur en toezichthouder is VERDER vooral sterk in het proactief meedenken en adviseren van ondernemers en bestuurders. Dat geldt zeker ook voor non-profit organisaties. VERDER staat als sociaal-maatschappelijk betrokken onderneming immers middenin de samenleving waar dergelijke organisaties zich continu en zonder winstoogmerk voor inzetten. Het is voor ons team elke dag weer een uitdaging om al onze klanten met onze expertises en dienstverlening VERDER te helpen.

Audit

De controle van uw jaarrekening: VERDER neemt het graag op zich.  Of het nu gaat om een wettelijke of vrijwillige controle. Daarnaast voegen wij waarde toe aan de controle, door je te voorzien van praktische adviezen.

Fiscaal

De fiscus is een belangrijke financiële stakeholder in uw bedrijf. Het is onze uitdaging om ervoor te zorgen dat u niet te veel belasting betaalt. Daarvoor is een optimale en flexibele structuur van belang die past bij uw toekomstplannen als ondernemer. En natuurlijk correcte implementatie en uitvoering van diverse fiscale regels binnen uw bedrijfsprocessen.

Accountancy

Bij accountancy denk je als ondernemer of bestuurder al snel aan het samenstellen van een jaarrekening. Dat is natuurlijk iets dat wij graag en zorgvuldig voor onze klanten doen, maar wij gaan een stap VERDER.