Brede dienstverlening voor bedrijven en non-profit organisaties

VERDER biedt een compleet pakket aan diensten voor zowel profit als non-profit organisaties op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Daarbij kijken onze fiscalisten en accountants goed naar de markten waarin onze klanten actief zijn, ontwikkelingen in de branche, de filosofie en ambities van de organisatie, de actuele financieel-economische wet- en regelgeving etc. Naast controleur en toezichthouder is VERDER vooral sterk in het proactief meedenken en adviseren van ondernemers en bestuurders. Dat geldt zeker ook voor non-profit organisaties. VERDER staat als sociaal-maatschappelijk betrokken onderneming immers middenin de samenleving waar dergelijke organisaties zich continu en zonder winstoogmerk voor inzetten. Het is voor ons team elke dag weer een uitdaging om al onze klanten met onze expertises en dienstverlening VERDER te helpen.

Audit

Jaarrekening controle nodig? Wil je graag weten wat de investering is?

Laat je zorgen uit handen nemen door onze ervaren vakspecialisten en ga goed geïnformeerd VERDER.

Onze experts zorgen ervoor dat je slim en efficiënt aan de voorschriften voor zowel wettelijke en vrijwillige controles voldoet.

VERDER ontvang je praktische adviezen voor een gestroomlijnde controle.

Fiscaal

Nooit meer teveel belasting betalen?

Wil je graag een optimale flexibele structuur die naadloos aansluit bij jouw toekomstplannen als ondernemer? Ervaar gauw het positieve effect van goed en gedegen fiscaal advies!

Onze fiscalisten nemen VERDER de zorg graag uit handen voor de correcte implementatie en uitvoering van diverse fiscale regels binnen jouw bedrijfsprocessen.

Accountancy

Zoek je een accountant die VERDER gaat dan alleen het samenstellen van de jaarstukken?

Wil je goed geïnformeerd worden als er kansen en/of bedreigingen zijn?

Maak kennis met onze persoonlijke expertise en verzeker jezelf van een ervaren sparringpartner, vertrouwenspersoon, én adviseur die jou VERDER helpt.