+31 30 2084100
Bellen

Over ons

 

Wij zijn VERDER, een ambitieus en sterk groeiende dienstverlener. Wij kennen één norm, en dat is dat wij altijd topkwaliteit leveren. Het voortdurend updaten, delen en verdiepen van onze kennis hoort daarbij. Onze klantenportefeuille bestaat uit een mooie mix van profit ondernemingen en non-profit organisaties.

Wij gaan open, informeel en integer met elkaar om. Wij kennen weinig hiërarchie en zijn een hecht team waarbij iedereen elkaar ondersteunt. Wij werken hard maar vinden het ook belangrijk dat er veel gelachen wordt. Als kantoor werken wij intensief samen en doet iedereen wat er op dat moment nodig is. Bij VERDER krijg je veel vrijheid om te bepalen hoe en wanneer je wilt werken zolang de kwaliteit van je werk maar goed is.

Om de onderlinge binding te behouden organiseren wij regelmatig een borrel, diner of een uitje. Het is onze ambitie om de komende jaren het huidige groeitempo vast te houden maar met waarborging van de kwaliteit van ons werk, een topservice aan onze klanten en het behouden van onze informele en open cultuur. Wij zijn modern georganiseerd met een volledige online backoffice en investeren fors in verdere versterking van ons team.

Voor meer informatie over onze werkwijze en ons team.