+31 30 2084100
Bellen

8 redenen: keuze voor Verder

22 november 2016 - mr. Jos van Bavel VERDER - NON-PROFIT

Waarom kiezen voor VERDER?

U heeft opties als het gaat om de keuze van uw fiscalist. Waarom zou u daarbij voor VERDER kiezen? Hieronder staan acht redenen waarom juist wij uw partner zijn op het gebied van fiscaal advies en fiscale aangiften.

#1 Relevante werkervaring

U krijgt ondersteuning van deskundig en academisch opgeleide professionals. Wij hebben allen langjarige werkervaring (> 12 jaar), als belastingadviseur, maar ook als manager en docent binnen ‘big 4’-adviespraktijken. We zijn mensen met passie voor het fiscale vak. We geloven in focus en het ontwikkelen van een specialisme. Hoewel er raakvlakken zijn, is het fiscale vak iets anders dan dat van een boekhouder, accountant, advocaat of notaris.

# 2 Bewezen technieken

We maken bij voorkeur gebruik van bewezen fiscale methoden en technieken. We kennen daarbij de beperkingen. In de complexe en voordurend veranderende fiscale regelgeving, zoeken we naar eenvoud en zijn we resultaatgericht. Dit levert een uitstekende basis om de fiscale positie van uw organisatie te bewaken of een discussie met de Belastingdienst te voeren. Bovendien zorgen we er graag voor dat een advies ook wordt opgevolgd en correct in een belastingaangifte wordt verwerkt. Daarmee blijven onaangename verrassingen en discussies met de Belastingdienst uit.

#3 Positieve insteek

Wij zijn er van overtuigd dat een opbouwende aanpak uitnodigt tot verbeteringen in fiscale processen. Eerst de focus op dat wat al goed gaat. Daarna pas op dat wat kan worden verbeterd. We bereiken veel als uw organisatie de juiste fiscale vragen weet te stellen. Ze hoeft geen fiscale expert te worden. Voor het antwoord op de vragen kunt u bij ons terecht.

#4 Ondernemerschap

We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er budget- en tijdslimieten zijn. Het inhuren van een adviseur moet rendement opleveren. Binnen de gegeven kaders bepalen we met u waar de prioriteiten liggen en zoeken we naar het beste rendement. We bewijzen iedere dag weer dat onze betrokkenheid voor onze klanten van waarde is. Over de prijs voor onze diensten zijn we transparant. Graag geven we vooraf een budget af.

#5 Prijs/kwaliteit verhouding

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een normaal en eerlijk tarief dus: senior ‘big-4’ expertise, junior ‘big-4’ tarieven.

#6 Duidelijkheid

Wij communiceren graag open en direct, en bouwen actief aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende, langdurige en succesvolle samenwerking.

#7 Maatwerk

Iedere situatie is anders en zéker in de fiscale wereld bestaan geen ‘standaard’ oplossingen. Iedere organisatie heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op om hoogwaardige diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte. Heeft u enkel behoefte aan een onderbouwing van de fiscale positie in uw jaarrekening? Wenst u alleen uw aangifte te laten verzorgen, of juist alleen behoefte aan fiscaal advies in een reorganisatie-traject? Geen probleem: we helpen u graag – ook op onderdelen.

#8 Sterk netwerk

Wij staan in contact met een stevige groep belastingadviseurs met elk hun eigen specialisme. Ondernemers en specialisten met een vergelijkbare visie op het fiscale vak. Daarmee zijn wij in staat om op basis van uw vraag steeds de juiste ondersteuning te leveren. Voor meer informatie over onze onderneming, onze visie en werkwijze verwijzen we u graag naar de informatie op deze website. Onze contactgegevens treft u hier aan. Graag gaan we met u vrijblijvend een gesprek aan over de (fiscale) mogelijkheden en uitdagingen van uw organisatie.

Jos van Bavel

Partner / Fiscalist

Binnen VERDER is Jos verantwoordelijk voor fiscale advisering. Jos is een fiscaal specialist met focus op grote en middelgrote Non-Profit organisaties en overheden.

Lees meer over Jos van Bavel >

Recente publicaties

Alle publicaties

Best gelezen