+31 30 2084100
Bellen

Bedrijfs- of interimfiscalist

1 juli 2013 - mr. Jan-Marc van Beusekom VERDER - ICT-MARKETING

Als fiscaal specialisten hebben wij de nodige praktijkervaring. Ervaring en expertise waarmee we het rendement van uw organisatie graag hoog houden. Afhankelijk van de fiscale expertise die in uw organisatie of onderneming reeds aanwezig is, ondersteunen wij bij het vormgeven van uw fiscale functie. Maar het is ook denkbaar dat wij u geheel ontzorgen en de alle fiscale aangelegenheden voor u regelen: advies, aangiften, bezwaar- en beroepschriften, etc.

Het komt voor dat uw organisatie haar fiscale functie tijdelijk niet kan bemensen. Redenen te over: verloop van personeel, reorganisatie, langdurig verlof (sabbatical, zwangerschapsverlof).

Onze dienstverlening

Als fiscaal specialisten zijn wij in dergelijke tijdelijke situaties de aangewezen partij om parttime als bedrijfs- of interimfiscalist op te treden. Noemenswaardig is daarbij te vermelden dat wij onze rol graag vervullen zowel binnen organisaties mét als zonder winstoogmerk. Op projectbasis of doorlopend.

Graag gaan wij met u het gesprek aan over uw wensen en de wijze waarop wij hieraan invulling kunnen geven. Voor een vrijblijvend verkennend gesprek, neemt u contact met ons op. Onze contactgegevens treft u hier aan.

Jan-Marc van Beusekom

Partner / Fiscalist

Binnen VERDER is Jan-Marc verantwoordelijk voor fiscale advisering. Zijn expertise ligt met name bij de vennootschapsbelasting, maar ook bij de inkomstenbelasting daar waar het de directeur-grootaandeelhouder en de vermogende particulier aangaat. Van oudsher heeft Jan-Marc veel ICT & Marketing bedrijven als klant.

Lees meer over Jan-Marc van Beusekom >