Belastingadviseur in Utrecht

22 juni 2016 - mr. Jan-Marc van BeusekomBelastingadviseur Utrecht

VERDER is een ervaren en ambiteus belastingadvieskantoor gevestigd te Utrecht. Wij leveren hoogwaardig fiscaal advies voor (middel)grote ondernemingen en organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. De belastingadviseurs van VERDER hebben ruime ervaring opgedaan in de belasting adviespraktijk van een big 4-belastingadvieskantoor. Door onze focus, werkwijze en lage overheadkosten kan Verder Fiscaal Specialisten een realistisch uurtarief hanteren.

De betrokkenheid van onze belastingadviseurs eindigt niet bij het opstellen van een aangifte. De toegevoegde waarde die VERDER biedt, ligt met name bij het signaleren van fiscale risico’s en kansen. Onze belastingadviseurs streven voor u naar een optimale fiscale positie, waar alle fiscale deelgebieden bij worden betrokken. Uiteraard kunnen onze adviseurs u ook op projectbasis bijstaan (second opinioninterim of bedrijfsfiscalist, boekenonderzoek, reorganisatie etc.).

Zoekt u een belastingadviseur die bereikbaar is? Wilt u meer weten over onze expertise en/of wilt u kennismaken met één van onze belastingadviseurs? Bel dan gerust om een kennismakingsafspraak te maken. Uiteraard is zo’n eerste gesprek vrijblijvend. Wij zijn gevestigd te Utrecht, maar werken landelijk. Onze contactgegevens treft u hier aan.