+31 30 2084100
Bellen

Fiscaal nichekantoor

14 juni 2013 - mr. Jos van Bavel VERDER - ICT-MARKETING

Fiscaal nichekantoor

VERDER  is een fiscaal nichekantoor: een onafhankelijk belastingadvieskantoor van een overzichtelijke omvang, met veel ervaring en een grote ambitie. Wij zijn gevestigd in Utrecht maar leveren onze hoogwaardige adviesdiensten in Nederland en daar buiten. We focussen daarbij op (middel)grote ondernemingen en organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. De belastingadviseurs vanVERDER hebben ruime ervaring opgedaan in de belasting adviespraktijk van een big 4-belastingadvieskantoor. Door onze focus, werkwijze en lage overheadkosten kan Verder Fiscaal Specialisten een realistisch uurtarief hanteren.

De betrokkenheid van onze belastingadviseurs eindigt niet bij het opstellen van een aangifte. De toegevoegde waarde die VERDER biedt, ligt met name bij het signaleren van fiscale risico’s en kansen. Onze belastingadviseurs streven voor u naar een optimale fiscale positie, waar alle fiscale deelgebieden bij worden betrokken. Uiteraard kunnen onze adviseurs u ook op projectbasis bijstaan (second opinion, interim of bedrijfsfiscalist, boekenonderzoek, reorganisatie etc.).

Zoekt u een belastingadviseur die bereikbaar is? Wilt u meer weten over onze expertise en/of wilt u kennismaken met één van onze belastingadviseurs? Bel dan gerust om een kennismakingsafspraak te maken. Uiteraard is zo’n eerste gesprek vrijblijvend. Wij zijn gevestigd te Utrecht, maar werken landelijk. Onze contactgegevens treft u hier aan.

Jos van Bavel

Partner / Fiscalist

Binnen VERDER is Jos verantwoordelijk voor fiscale advisering. Jos is een fiscaal specialist met focus op grote en middelgrote Non-Profit organisaties en overheden.

Lees meer over Jos van Bavel >