+31 30 2084100
Bellen

Fiscalist Utrecht

12 december 2012 - mr. Jan-Marc van Beusekom VERDER - ICT-MARKETING

VERDER is een ervaren en ambitieus belastingadvies- en accountancy kantoor gevestigd te Utrecht. Wij leveren hoogwaardige diensten voor (middel)grote ondernemingen en organisaties. Daarbij hebben wij de focus op bedrijven in de sector ICT & Marketing en Non-Profit organisaties.

De accountants en fiscaal juristen van VERDER hebben ruime expertise en ervaring. Alle partners hebben deze in ieder geval ook deels opgedaan bij een ‘Big 4’-kantoor. Door onze focus, werkwijze en lage overheadkosten kan VERDER kwaliteit bieden voor een realistisch tarief.

Onze betrokkenheid als fiscaal juristen eindigt niet bij het opstellen van een aangifte. De toegevoegde waarde die VERDER biedt met haar belastingadviseurs, ligt met name bij het signaleren van fiscale risico’s en kansen (en het benutten daarvan). Onze fiscaal juristen streven voor u naar een optimale fiscale positie. Alle fiscale deelgebieden worden daarbij betrokken. Uiteraard kunnen wij u ook op projectbasis bijstaan (second opinion, interim of bedrijfsfiscalist, boekenonderzoek, reorganisatie etc.).

Zoekt u een fiscaal jurist die bereikbaar is? Wilt u meer weten over onze expertise en/of wilt u kennismaken met één van onze belastingadviseurs of accountants? Bel dan gerust om een kennismakingsafspraak te maken. Wij zijn gevestigd te Utrecht, maar werken landelijk. Onze contactgegevens treft u hier aan.

Jan-Marc van Beusekom

Partner / Fiscalist

Binnen VERDER is Jan-Marc verantwoordelijk voor fiscale advisering. Zijn expertise ligt met name bij de vennootschapsbelasting, maar ook bij de inkomstenbelasting daar waar het de directeur-grootaandeelhouder en de vermogende particulier aangaat. Van oudsher heeft Jan-Marc veel ICT & Marketing bedrijven als klant.

Lees meer over Jan-Marc van Beusekom >