+31 30 2084100
Bellen

Fiscale advisering

4 november 2016 - Jos van Bavel VERDER NON-PROFIT

Bij VERDER Non-Profit hebben wij de focus op die organisaties en instellingen die maatschappelijke doelen nastreven. Wij adviseren organisaties waarbij het streven naar winst niet voorop staat. Organisaties die door subsidies, fondsen of giften worden gesteund, maar waar ook ondernemerschap steeds belangrijker wordt.

Dit ondernemerschap brengt vaak wijzigingen in de fiscale positie van instellingen. Hoe houden organisaties hun (maatschappelijke) rendement dan voldoende hoog? Hoe voorkomen zij dat fiscale heffingen dit rendement negatief beïnvloeden? VERDER Non-Profit is dé specialist op het gebied van deze fiscale vraagstukken.

Wij adviseren organisaties zoals verenigingen (branche-, beroeps- en sportorganisaties), koepelorganisaties, allerlei stichtingen, instituten en (culturele) ANBI’s. Het betreft instellingen in diverse branches en verschillende activiteiten zoals cultuur, welzijn, zorg, onderwijs, onderzoek, (sociale) huisvesting, overheid, natuur en milieu, kinderopvang, kringloopwinkels, fondsenwerving, vrijwilligerswerk, buurt- en dorpshuizen, etc.

Jos van Bavel

Partner / Fiscalist

Binnen VERDER is Jos verantwoordelijk voor fiscale advisering. Jos is een fiscaal specialist met focus op grote en middelgrote Non-Profit organisaties en overheden.

Lees meer over Jos van Bavel >