31 30 2084100
Bellen

Team VERDER

Ard Veenvliet | Partner | Register Accountant

Ard is registeraccountant en afkomstig uit een ondernemersfamilie. Zijn ondernemerszin heeft hem bewust gebracht tot het partnerschap bij VERDER. Binnen VERDER is Ard verantwoordelijk voor de controlepraktijk. Zijn carrièrepad kan als ‘klassiek’ worden getypeerd: van HEAO en assistent-accountant via Nyenrode opgeklommen tot controleleider en (senior) manager bij EY en daarna directeur bij accon avm.

Ard heeft affiniteit, interesse en ervaring met directeuren-grootaandeelhouders en familieondernemingen. Naast de ‘normale’ vaktechnische aandachtspunten spreekt de dynamiek, flexibiliteit en snelheid van handelen hem erg aan bij dit type ondernemers en ondernemingen. Daarnaast is Ard betrokken bij Non-Profit organisaties. Met name de raakvlakken tussen de beide type klanten spreekt Ard daarbij aan: governance, noodzaak tot meer commercie, ondernemerschap en professionalisering.

Ard is geboren in 1973 en woont in Veenendaal samen met echtgenote Miranda en hun drie kinderen. Hij is praktisch en oplossingsgericht, houdt van snelheid (‘korte doorlooptijden’) en plezier in het werken met collega’s en klanten.

Arjan de Groot | Hoofd Aangiftepraktijk

Arjan is bij VERDER actief als hoofd aangiftepraktijk. Voordat hij het VERDER-team kwam versterken, heeft hij 10 jaar ervaring opgedaan bij BDO, 4 jaar bij ASR Verzekeringen en heeft hij 4 jaar gewerkt als zelfstandig ondernemer.

Reeds sinds 1997 heeft Arjan ervaring met het opstellen van fiscale aangiften. Met name aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Voorts heeft hij jaarrekeningen samengesteld, belastingadviezen verzorgd en ruime ervaring met Tax Accounting.

Arjan is pragmatisch, een nuchtere maar positief ingestelde Noord-Hollander en een teamspeler.

Arjan is getrouwd en woont in Beverwijk.

Jan-Marc van Beusekom | Partner | Fiscalist

Binnen VERDER is Jan-Marc verantwoordelijk voor fiscale advisering. Zijn expertise ligt met name bij de vennootschapsbelasting, maar ook bij de inkomstenbelasting daar waar het de directeur-grootaandeelhouder en de vermogende particulier aangaat. Van oudsher heeft Jan-Marc veel ICT & Marketing bedrijven als klant.

Jan-Marc heeft in Utrecht Nederlands Recht en in Amsterdam Fiscaal Recht gestudeerd. Na zijn afstuderen is hij ruim elf jaar werkzaam geweest bij de fiscale adviespraktijk van PwC in Rotterdam en Utrecht. Jan-Marc heeft altijd de ambitie gehad om een eigen advieskantoor te beginnen. Om die reden heeft hij VERDER samen met Jos van Bavel in het jaar 2011 opgericht.

Jan-Marc is geboren in 1970 en woont in Utrecht samen met zijn vriendin en hun twee kinderen. Hij heeft een open houding, is pragmatisch en heeft een scherp analytisch vermogen.

Jos van Bavel | Partner | Fiscalist

Binnen VERDER is Jos verantwoordelijk voor fiscale advisering. Jos is een fiscaal specialist met focus op grote en middelgrote Non-Profit organisaties en overheden.

Als founding partner bij VERDER houdt Jos zich met name bezig met het ‘fiscale ondernemerschap’ van niet-winstbeogende organisaties en instellingen. Daarbij gaat de aandacht meestal uit naar de toepassing van bepaalde (subjectieve & objectieve) vrijstellingen en specifieke wetgeving voor bepaalde deelgebieden binnen de Non-Profitsector. Hij heeft op deze gebieden veel ervaring met stichtingen en (coöperatieve) verenigingen, onder meer met de heffing van vennootschaps-, dividend- en schenkbelasting (ANBI-regelgeving); maar uiteraard zijn ook andere rechtsvormen hem niet vreemd en hebben alle fiscale heffingen en specifieke fiscale faciliteiten in de Non-Profitsector zijn aandacht.

Jos is geboren in 1976 en woont samen te Zeist met zijn vriendin Fieneke en zijn zoon en dochter. Hij is een maatschappelijk betrokken fiscalist met oog voor detail.

 

Joeri Heeres | Assistent Accountant

Joeri is bij VERDER werkzaam als assistent-accountant. Voordat Joeri bij VERDER kwam, was hij werkzaam op een administratiekantoor. Hij heeft daar veel ervaring opgedaan met administraties en was al snel verantwoordelijk voor de gehele verzorging van administraties.

Binnen VERDER houdt Joeri zich vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen; hij is hier inmiddels zeer bedreven in. Tevens verzorgt Joeri diverse (btw)administraties, inclusief de hieruit voortvloeiende financiële managementrapportages.

Joeri heeft zijn Bachelor of Economics behaald aan de Hogeschool Utrecht en is nu bezig met de opleiding tot RA bij Nyenrode Business Universiteit. Hij staat bekend om zijn betrouwbaarheid, zijn snelle schakelen en zijn service gerichtheid.

Joeri is geboren in 1991, heeft een vriendin waarmee hij samenwoont in Leerdam.

Kevin Yuen | Junior Adviseur

Kevin is een masterstudent Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Kevin is bij VERDER werkzaam als fiscaal werkstudent. Hij houdt zich bezig met diverse fiscale vraagstukken. Hij is van alle fiscale markten thuis, maar heeft een stille voorliefde voor lokale heffingen.

Gezien zijn leeftijd kent Kevin al een lange arbeidsgeschiedenis. Zo heeft hij ervaring bij de Nederlandse Orde van Advocaten en Transfer Pricing Associates Global. Tevens heeft hij tijdens zijn studie een halfjaar in Shanghai gewoond als onderdeel van zijn minor. Bij VERDER verdiept Kevin zijn fiscale kennis en doet hij ervaring op. Hij draagt graag zijn steentje bij aan de groei en ontwikkeling van VERDER.

Kevin is een geboren en getogen Rotterdammer. In zijn vrije tijd vind je Kevin daar in de zaalvoetbalzalen en op de squashbanen van de lokale Universiteit. Als vrijwilliger van de Stichting Belastingwinkel Rotterdam geeft hij daarnaast fiscaal advies aan mindervermogenden.

Lianne Gouweleeuw | Manager Accountancy

Lianne is werkzaam als manager accountancy en is sinds 2004 actief als controlerend accountant. Voor haar start bij VERDER heeft ze 5 jaar bij Deloitte en 6,5 jaar bij RSM gewerkt.

Ze heeft vele verschillende cliënten bediend bij het controleren en samenstellen van jaarrekeningen in het midden- en kleinbedrijf en de Non-Profitsector, waarbij ze een specialisme heeft opgebouwd in de controle en verslaggeving van organisaties zonder winststreven en fondsenwervende instellingen.

Lianne heeft de Bachelor in Science of Accountancy behaald aan Universiteit Nyenrode en is daarnaast theoretisch afgestudeerd AA. Ze steekt haar werk pragmatisch in, is betrouwbaar en heeft een ‘no-nonsens’-mentaliteit. Lianne is getrouwd, heeft een dochter en woont in Houten.

Pieter Bernsen | Junior Adviseur


Toen Pieter als student het 3e-jaar van zijn bachelor Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam begon, is hij ook gestart bij VERDER. Zijn opleiding combineert het fiscale recht met onder andere vakken in accounting en wiskundige onderwerpen. Pieter is onder andere geïnteresseerd in de vennootschapsbelasting, zowel op het nationale vlak als in grensoverschrijdende situaties. Hij heeft ook belangstelling voor ondernemers in de inkomstenbelasting.

Als junior adviseur bij VERDER verricht Pieter ondersteunende werkzaamheden ten aanzien van uiteenlopende fiscale vraagstukken. Zowel in Non-Profit als ICT & Marketing. Zo verdiept hij zijn fiscale kennis en draagt hij bij aan zijn eigen groei en die van het kantoor.

Pieter besteedt zijn vrije tijd graag aan hockey en hardlopen. Daarnaast onderhoudt hij een tropisch aquarium en is hij graag actief in de natuur.

Marjolein Dammers | Office Manager

Marjolein is bij VERDER werkzaam als officemanager en heeft ruime ervaring met de interne organisatie binnen een bedrijf. Zij is op dan ook op haar best als ze de spil binnen een organisatie kan zijn. Voordat Marjolein aan de slag ging bij VERDER heeft zij onder andere gewerkt bij Universiteit Nyenrode en bij Wesselo & Partners.

Marjolein heeft Hospitality & Communicatie gestudeerd en Beurs- en Evenementenmanagement te Tilburg. Mede door deze opleidingen en haar jarenlange ervaring zijn klantvriendelijkheid, organiseren en plannen haar tweede natuur geworden. Dit alles brengt het dat zij enorm goed op haar plek zit bij de inspirerende en leerzame organisatie van VERDER.

Marjolein en haar dochter wonen met veel plezier in Houten.

Timo van Eeden | Partner | Register Accountant

Timo is registeraccountant met een grote passie voor de dynamiek en uitdagingen van het accountantsvak. Binnen VERDER is hij verantwoordelijk voor de controle en advisering van zowel Non-Profit instellingen alsmede middelgrote MKB-ondernemingen met een focus op ICT & Marketing.

Na het vak te hebben geleerd bij PwC ontstond bij Timo de wens om hoge kwaliteit accountancy-werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren voor mooie middelgrote organisaties in een informele en empathische setting. Met deze doelstelling is in 2014 de accountancy-dienstverlening bij VERDER van start gegaan. Timo wordt blij van goed teamwerk waarbij hard werken, respect voor elkaar en een flinke dosis humor zorgen voor een mooi eindresultaat. Alleen ben je niks, samen zijn we alles.

Timo is geboren in 1975 en woont in Utrecht samen met zijn vriendin en hun twee kinderen. Hij heeft een open houding, is pragmatisch en heeft een scherp analytisch vermogen.