+31 30 2084100
Bellen

Accountancy advisering

22 november 2016 - Timo van Eeden PROFIT

VERDER is thuis in de wereld van de ondernemer. Wij zijn zelf ondernemers en hebben inmiddels ruime ervaring met de kansen en uitdagingen die ondernemende cliënten dagelijks aangaan. Vaak geeft dat enorm veel energie en soms een slapeloze nacht. In beide gevallen staan wij u graag bij.

Wij kunnen met u meedenken over de structuur van uw onderneming, liquiditeitsplanning en financiering, acquisities of verkoop van uw onderneming, interne beheersing en uiteraard over allerhande administratieve uitdagingen. Wij geloven in focus en weten daarom ook wanneer het nodig is om een aanvullende expertise in te schakelen. Daarvoor werken wij samen met specialisten uit ons netwerk die binnen hun expertise een uitstekend track record hebben opgebouwd.

 

Timo van Eeden (RA)

Partner

Timo is registeraccountant met een grote passie voor de dynamiek en uitdagingen van het accountantsvak. Binnen VERDER is hij verantwoordelijk voor de controle en advisering van zowel Non-Profit instellingen alsmede middelgrote MKB-ondernemingen met een focus op ICT & Marketing.

Lees meer over Timo van Eeden (RA) >