+31 30 2084100
Bellen

Samenstellen jaarrekeningen

22 november 2016 - Timo van Eeden PROFIT

Een goede jaarrekening is voor elke ondernemer van belang. Ondernemen is nooit saai en u weet nooit zeker wat u volgend jaar of zelfs al morgen zult bereiken. Wel is er vaak sprake van één gemene deler in toekomstige scenario’s: als iets zich voordoet moet het snel geregeld zijn. In bijzondere situaties zoals een potentiele verkoop van uw onderneming, het verkrijgen van externe financiering of simpelweg het aangaan van bijvoorbeeld een huur- of leasecontract wordt door een andere partij vertrouwd op uw jaarrekening. Een kwalitatief goede jaarrekening draagt bij aan succesvolle en snelle afronding van het traject. Op het moment dat het nodig is, is het vaak te laat om met terugwerkende kracht nog een goede jaarrekening samen te stellen. Daarom menen wij dat u beter ieder jaar een goede jaarrekening kunt opstellen. U kunt dan snel schakelen.

Bij elke jaarrekening verstrekt VERDER een samenstellingsverklaring. VERDER werkt met digitale dossiers en verzorgt voor u op verzoek de deponering van de jaarrekening bij kamer van koophandel via SBR.

Dus mocht voor uw organisatie geen accountantscontrole nodig zijn maar wilt u wel de zekerheid hebben dat uw verslaggeving te allen tijde gereed is voor elke uitdaging en kans die het ondernemerschap u brengt? VERDER is dé specialist en zorgt dat u deze kansen met beide handen kunt pakken.

Timo van Eeden (RA)

Partner

Timo is registeraccountant met een grote passie voor de dynamiek en uitdagingen van het accountantsvak. Binnen VERDER is hij verantwoordelijk voor de controle en advisering van zowel Non-Profit instellingen alsmede middelgrote MKB-ondernemingen met een focus op ICT & Marketing.

Lees meer over Timo van Eeden (RA) >