+31 30 2084100
Bellen
Ard Veenvliet (RA)

Partner

+31 (0) 30 2084100 ard@vfsa.nl

Ard Veenvliet (RA)

Partner

Ard is registeraccountant en afkomstig uit een ondernemersfamilie. Zijn ondernemerszin heeft hem bewust gebracht tot het partnerschap bij VERDER. Binnen VERDER is Ard verantwoordelijk voor de controlepraktijk. Zijn carrièrepad kan als 'klassiek' worden getypeerd: van HEAO en assistent-accountant via Nyenrode opgeklommen tot controleleider en (senior) manager bij EY en daarna directeur bij accon avm.

Ard heeft affiniteit, interesse en ervaring met directeuren-grootaandeelhouders en familieondernemingen. Naast de 'normale' vaktechnische aandachtspunten spreekt de dynamiek, flexibiliteit en snelheid van handelen hem erg aan bij dit type ondernemers en ondernemingen. Daarnaast is Ard betrokken bij Non-Profit organisaties. Met name de raakvlakken tussen de beide type klanten spreekt Ard daarbij aan: governance, noodzaak tot meer commercie, ondernemerschap en professionalisering.

Ard is geboren in 1973 en woont in Veenendaal samen met echtgenote Miranda en hun drie kinderen. Hij is praktisch en oplossingsgericht, houdt van snelheid ('korte doorlooptijden') en plezier in het werken met collega's en klanten.

LEER OOK MIJN COLLEGA'S KENNEN

Junior Assistent Accountant

Office Manager

Manager Accountancy