+31 30 2084100
Bellen
Jos van Bavel

Partner / Fiscalist

+31 (0) 30 2084100 jos@vfsa.nl

Jos van Bavel

Partner / Fiscalist

Binnen VERDER is Jos verantwoordelijk voor fiscale advisering. Jos is een fiscaal specialist met focus op grote en middelgrote Non-Profit organisaties en overheden.

Als founding partner bij VERDER houdt Jos zich met name bezig met het ‘fiscale ondernemerschap’ van niet-winstbeogende organisaties en instellingen. Daarbij gaat de aandacht meestal uit naar de toepassing van bepaalde (subjectieve & objectieve) vrijstellingen en specifieke wetgeving voor bepaalde deelgebieden binnen de Non-Profitsector. Hij heeft op deze gebieden veel ervaring met stichtingen en (coöperatieve) verenigingen, onder meer met de heffing van vennootschaps-, dividend- en schenkbelasting (ANBI-regelgeving); maar uiteraard zijn ook andere rechtsvormen hem niet vreemd en hebben alle fiscale heffingen en specifieke fiscale faciliteiten in de Non-Profitsector zijn aandacht.

Jos is geboren in 1976 en woont samen te Zeist met zijn vriendin Fieneke en zijn zoon en dochter. Hij is een maatschappelijk betrokken fiscalist met oog voor detail.

 

LEER OOK MIJN COLLEGA'S KENNEN

Junior Assistent Accountant

Office Manager

Manager Accountancy